CV Duo1702

Duoen består af blokfløjtenist Louise Hjorth Hansen og organist Katrine I. Kristiansen, som har spillet sammen siden 2005 da de begge studerede på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. De er begge debuteret fra solistklassen; Louise i 2012 fra Royal College of Music, London, samt i 2013 fra konservatoriet i Odense, og Katrine i 2013 fra konservatoriet i Esbjerg, med sideløbende studier i London. Duo1702 spiller mange koncerter i Danmark, men har også spillet i udlandet, bl.a. på The National Gallery i London. I juni 2016 var de på turné i Italien

 

for_CV3
for_CV
for_CV2

I november 2014 vandt duoen 1. pladsen i den italienske kammermusikkonkurrence: Premio Selifa Concorso Internazionale di Musica Antica. I juli 2013 spillede duoen en anmelderrost finale i den præstigefyldte kammermusikkonkurrence i York; York Early Music International Young Artists Competition, som blev live broadcasted på BBC3.

Duoen har høstet stor ros for deres kammermusikalske symbiositet, smittende glæde ved musikken og evnen til at formidle den.

Katrine er desuden pædagogisk master i kirkeorgel på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hendes mission er at få flere børn og unge til at spille orgel.

Louise modtog i 2013 Statens Kunstråds støtteordning: ”Den Unge Elite” på 250.000 kr i samt Leonie Sonnings talentpris. I 2014 udgav hun dobbeltalbummet, ”A Short Story”, hvorpå også Duo1702 medvirker.

Katrine Immerkjær Kristiansen

Læs mere

Louise Hjort Hansen

Læs mere