Louise Hjorth Hansen er uddannet blokfløjtenist fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg med efterfølgende solistklasse fra Royal College of Music i London og Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Hun har modtaget undervisning af førende blokfløjtenister rundt om i verden og gjort sig gældende i flere internationale konkurrencer. I november 2014 vandt hun med Duo1702 1. pladsen i den italienske kammermusikkonkurrence: Premio Selifa Concorso Internazionale di Musica Antica i San Ginesio, Italien, og i februar 2015 fik hun en 3. plads i Nordhorn Solo Recorder Competition, Tyskland.

Louise har spillet koncerter i ind- og udland - solo og med diverse barokensembler, og hendes store fokus på at spille koncerter af eksperimenterende art har ført til adskillige samarbejder med komponister, jazz- og elektroniske musikere i Danmark og England. I 2013 modtog hun et af Léonie Sonnings Musikfonds talentpriser samt Statens Kunstråds støtteordning ”Den unge Elite” på 250.000 kr. I 2014 udgav hun sin første cd, dobbeltalbummet ”A Short Story”.

Louise er kunsterisk og administrativ leder af Hesselbjerg Musikfestival og har desuden arrangeret og spillet koncertrækkerne: ”MOD – koncertrække for kontemporær musik og improvisation”, ”Vinter i Viborg” og ”Nonfigurativt – koncertrække for fusionsmusik og crossover”.

Læs mere om Louise Hjort Hansen på hendes eget website

Læs mere