Katrine I. Kristiansen startede sin musikalske løbebane i Faaborg Musikskole. Hurtigt stiftede hun bekendtskab med kirkeorglet og allerede som 14 årig startede hun med at vikariere i de sydfynske kirker.

I 2005 afsluttede hun PO eksamen fra Løgumkloster Kirkemusikskole og startede herefter på Syddansk musikkonservatorium og skuespillerskole. Her uddannede hun sig hos organist Christian Blom Hansen og Professor Wolfgang Zerer, Hamborg.

I 2011 afsluttede hun sin kandidateksamen med topkarakter. Efterfølgende blev hun optaget i solistklassen hvorfra hun debuterede i november 2013 hos Sven-Ingvart Mikkelsen og Margaret Phillips, London. Hun har modtaget undervisning af de førende organister i hele verden.

Som organist har Katrine været ansat i Christianskirken, Fredericia, Haderslev domkirke og Sct. Jacobi kirke, Varde, St. Katharines i London og i Vesterbro sogn.

Katrine har været solist med Esbjerg ensemble og spillet solokoncerter i ind-og udland bl.a. for hele den kongelige familie.

Katrine tog i 2012 initiativ til projektet Orgelklubben, som er et tilløb til at få flere børn og unge i gang med at spille orgel. Projektet er støttet af Konservatorierne i Esbjerg og København og er blevet kendt i hele landet. I 2013 arrangerede hun Marcussen Orgelfestival.

Som kammermusiker er hun i særdeleshed kendt fra Duo1702. Duoen spillede i 2013 finale i den internationale York Early Music International Young Artists Competition som blev transmitteret i BBC3.

I november 2014 vandt Duo1702 den prestigefyldte, internationale Selifa Prize, en international kammermusikkonkurrence i San Ginesio, Italien.

Katrine afsluttede sin pædagogiske master i kirkeorgel på DKDM i januar 2016 med topkarakterer. Katrine udgav Danmarks første orgelskole for børn i november 2015. Bogen indeholdende salmer, rytmiske og klassiske værker.

Katrine er 1. Organist ved Brøndby Strand Kirke.

Læs mere om Katrine Immerkjær Hansen på hendes eget website

Læs mere